news-detail-img news-detail-overlay

Doe mee en win!

maandag, 6 april 2020

Met de vrolijke prentenboeken reeks Milo & Lana kan er interactief worden voorgelezen aan alle kinderen, ook aan kinderen met taal- of spraakachterstand. De prentenboeken zijn ontwikkeld in opdracht van Stichting Milo en helpen bij het stimuleren van de taalontwikkeling van peuters en kleuters. In samenwerking met Acco Uitgeverij mogen wij twee prentenboeken weggeven.

Hoe doe je mee?
Op onze Praatjuf Facebookpagina maak je kans op een Milo & Lana prentenboek naar keuze! Vertel welke van onderstaande titels jij graag zou willen winnen en deel de actie. De actie loopt tot en met 12 april 2020.

Over de prentenboeken

Milo & Lana: Kijk eens naar mijn familie
Kijk eens naar mijn familie! Milo en Lana zijn broer en zus. Wie is hun papa? Ontmoet ook de mama, oma en opa van Milo en Lana. Help jij Milo en Lana bij het zoeken naar een familiefoto waar iedereen op staat?

Milo & Lana: Kom koken in onze keuken 
Milo en Lana gaan koken! Lees en beleef hoe Milo en Lana samen met moeder pannenkoeken bakken en wat daarbij komt kijken. Milo en Lana willen heel graag zelf aan de slag. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken…

Milo & Lana: Wij bouwen een huis
Wij bouwen een huis! Lana is op zoek naar Milo. Ze zoekt in het hele huis. Milo is bij het nieuwe huis in de straat. Milo en Lana kijken wie daar werken. Kijk ze eens bouwen! De schilder, de timmerman en de metselaar, iedereen bouwt mee aan het huis.

De bijgevoegde instructies en pictogrammen van ieder prentenboek maken het voorlezen en vertellen van verhalen uit het prentenboek ook geschikt voor kinderen met een belemmerde toegang tot taalverwerving. De boeken zijn te bestellen via Acco Uitgeverij. 

Recensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021