x

Heb je een vraag? Bel ons! Bereikbaar van ma t/m vrijdag van 08:30 - 17:00

Praatjuf
Praatjuf

In­zicht als start­punt voor vooruit­gang

Geschreven door: Dominique van den Boogaard op 11 november 2023

Leestijd 4 minuten 4 min

Beter worden begint met vragen, want zelfreflectie is de motor achter vooruitgang. "Wat gaat goed? Wat kan beter?" Deze vragen zijn de kern van de evaluatie die hoort bij de jaarlijkse (vrijwillige) kwaliteitstoetsing. Deze kwaliteitscyclus is onze kaart en kompas, ons hulpmiddel om doelgericht de kwaliteit te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de hulp krijgt die precies past. Elke verandering maakt een groot verschil. Elk verbeterpunt is een stap naar topzorg en naar een optimale werkplek voor onze logopedisten. 

Erkenning van onze inzet

Ook dit jaar, is onze inzet beloond. De kwaliteitsauditor heeft het Huis voor Logopedie een positieve beoordeling gegeven. Dit certificaat is meer dan een stuk papier. Het is het bewijs dat we op de goede weg zijn. Het is een stimulans om door te gaan met het verbeteren van de kwaliteit. Een schouderklopje dat ons aanmoedigt om nog een tandje bij te zetten. Want stilstaan? Dat is niks voor ons. Wij willen elke stem laten klinken.

Samen bouwen aan betere zorg

Echte groei vindt plaats in samenwerking. Samen met collega's en een externe auditor, buigen we ons over de vraag hoe we de logopedie kunnen verbeteren. Elk gesprek, elk plan van aanpak is een kans om ons vakmanschap te verfijnen. Door te luisteren en te leren, tillen we Praatjuf naar een hoger niveau.

Motivatie als sleutel tot succes

Communicatie stopt niet bij de deur van de praktijk. We breiden uit! Binnenkort maken we van ouders en verzorgers echte gezondheidscoaches. Met behulp van motiverende gesprekstechnieken geven we ze de juiste gereedschapskist om de taal-, stem- en communicatieve vaardigheden van hun kind te versterken. Zo wordt het effect van de behandeling versterkt.

Een stap naar duurzaamheid

Met slimme alternatieven voor papier zet het Huis voor Logopedie, waar Praatjuf onderdeel van uitmaakt, stappen naar een beter milieu. Het doel is een duidelijke vermindering van het papiergebruik tegen het einde van 2024. Zo dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Jouw feedback, ons kompas

Jouw mening, die willen we vangen. Dus laat van je horen! Jouw ervaringen zijn de noten in ons lied van vooruitgang. Stap binnen en voel de vibe van zorg die vooruit kijkt. Samen zetten we de toon, elke dag weer.


Praatjuf

Vind je dit een leuk artikel? Deel hem dan!

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen

Schrijf je in

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen

Schrijf je in

Meer nieuws

Heb je twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling?

Download dan de praatjuf app

Praatjuf Telefoon

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Binnen enkele minuten inzicht in taalontwikkeling

Gebruik de Praatjuf Logopedie Check App om eenvoudig en snel te onderzoeken of er sprake is van een spraak- of taalachterstand bij je kind.

  • De Praatjuf app is gratis
  • De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen
  • Bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
  • Beschikbaar voor iPhone & Android smartphones

Je vindt onze app in de Store.

Play Store
DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
Kwaliteitsregister
NVLF Logo
Parkinson Net
Stichting Liz
Unik
Praatcoach
Werken bij Praatjuf

Inschrijven

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen