x

Heb je een vraag? Bel ons! Bereikbaar van ma t/m vrijdag van 08:30 - 17:00

Praatjuf
Praatjuf

Maai­ke Hen­driks start lo­go­pe­die­prak­ti­jk in Lent

Geschreven door: Maaike Hendriks op 09 september 2016

Leestijd 3 minuten 3 min

BEMMEL - Ze heeft al veertien jaar een logopediepraktijk in Didam. Als inwoonster van Bemmel startte zij twee jaar geleden in Bemmel. Onlangs kwam de vraag om ook in Lent een 'Praatjuf' te openen. Maaike Hendriks geeft daaraan nu gehoor. Aan de Griftdijk Zuid in Lent heeft ze sinds 15 augustus haar praktijkruimte. Als 'Praatjuf' ontvangt ze niet alleen kinderen met spraak-, stem- en/of taalproblemen, ook baby's, volwassenen en ouderen zijn er welkom! 

Wie aan logopedie denkt, denkt allereerst aan het behandelen van spraakproblemen bij jonge kinderen. Vandaar dat Maaike veelal 'Praatjuf' wordt genoemd. Haar website heeft ze dan ook toepasselijk www.praatjuf.nl genoemd. Daarop vindt men specifieke informatie, ook over de specialisaties van Praatjuf: pre-logopedie voor baby's en logopedie aan volwassenen met verworven neurologische stoornissen. Praatjuf betreft de behandeling van kinderen, Praatcoach is logopedie voor volwassenen. Bij pre-logopedie gaat het met name om vroeggeboorten; zuigelingen die moeite hebben met het drinken. Volwassenen hebben bijvoorbeeld na een herseninfarct baat bij logopedische behandelingen. Dat geldt ook voor wie lijdt aan de ziekte van Parkinson, in welke behandelingen Maaike zich heeft gespecialiseerd.

De meeste cliënten zullen schoolgaande kinderen zijn. Maaike Hendriks start de praktijk met collega en allround logopediste Leoni Verwey, die universitair is opgeleid. Praatjuf Lent houdt ook inloopspeekuren. 

Praatjuf Lent, Praktijk voor Logopedie Maaike Hendriks, Griftdijk Zuid 131 C, 6663 BE Lent. Telefoon (0481) 471112 (voor afspraken). Of kijk op de Praatcoach website.

Praatjuf

Vind je dit een leuk artikel? Deel hem dan!

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen

Schrijf je in

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen

Schrijf je in

Meer nieuws

Heb je twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling?

Download dan de praatjuf app

Praatjuf Telefoon

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Binnen enkele minuten inzicht in taalontwikkeling

Gebruik de Praatjuf Logopedie Check App om eenvoudig en snel te onderzoeken of er sprake is van een spraak- of taalachterstand bij je kind.

  • De Praatjuf app is gratis
  • De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen
  • Bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
  • Beschikbaar voor iPhone & Android smartphones

Je vindt onze app in de Store.

Play Store
DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
Kwaliteitsregister
NVLF Logo
Parkinson Net
Stichting Liz
Unik
Praatcoach
Werken bij Praatjuf

Inschrijven

Meld je aan voor onze maandelijkse logopedie oefeningen