news-detail-img news-detail-overlay

Praatjuf behandelt door, ook tijdens de lockdown!

woensdag, 16 december 2020

De nieuwe coronamaatregelen raken ons allemaal. Omdat wij behoren tot de uitgezonderde contactberoepen kunnen onze logopediebehandelingen gelukkig doorgaan en mogen wij cliënten op de praktijklocaties behandelen.

Zonder corona gerelateerde klachten bent u dus van harte welkom voor behandeling in onze praktijk. Hierbij is het gebruik van mondkapjes verplicht, houden we 1,5 meter afstand en werken we met behandelschermen. Tevens kunnen ouders alleen in zeer uitzonderlijke situaties aanwezig zijn bij de behandeling van hun kind.

Sluiting scholen en kinderopvang
Omdat de basisscholen en kinderdagverblijven vanaf vandaag de deuren opnieuw moeten sluiten heeft deze lockdown wel degelijk invloed op de behandelwijze. Het kan namelijk betekenen dat de locatie waar jouw kind logopedie volgt gesloten is. In dit geval neemt de behandelend logopedist contact op en informeren wij jou over de voortgang van de logopediebehandeling.

Het voortzetten van logopedie in deze moeilijke en bijzondere tijd is van groot belang om zo  taalachterstanden bij kinderen te voorkomen. Heb jij vragen? Neem gerust contact met jouw logopediste op.

Recensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021