news-detail-img news-detail-overlay

Praatjuf: Logopediepraktijk Uden behandelt door!

dinsdag, 14 april 2020

UDEN- Sinds 1 januari 2020 heeft Praatjuf de Logopediepraktijk van Brigit van de Wiel overgenomen. Aan de Velmolenweg 3 is een nieuwe behandellocatie geopend. Naast deze locatie heeft Praatjuf nog dependances op Udense scholen, en in Odiliapeel en in Volkel bij NXT Fysio.

De meeste cliënten zijn kinderen en Praatjuf doet er alles aan om een veilige en leerzame omgeving te creëren die aansluit bij hun leefwereld.

De Udense logopedisten Renske Damen en Eline van Willigen zetten het kind centraal en zorgen ervoor dat het zich op zijn gemak voelt. Spelenderwijs stimuleren ze de taal- en spraakontwikkeling. Ze zijn ook gespecialiseerd in dyslexie, eet- en drinkproblemen bij baby's en jonge kinderen en in OMFT (Oromyofunctionele therapie). Dit is een behandeling die spieren in en rond de mond in evenwicht brengt, wat effect heeft op de stand van het gebit. Het zorgt er ook voor dat het resultaat van een beugel blijvend is.

Volwassenen zijn als cliënt ook zeer welkom bij Praatjuf. Logopedie kan bijvoorbeeld veel betekenen voor mensen met de ziekte van Parkinson of mensen die te kampen hebben met de gevolgen van een beroerte of longaandoeningen. Daarnaast behandelen we ook stemproblemen en spanning in het strottenhoofd (brok in de keel- gevoel). Praatjuf zoekt dan naar de beste manier om de communicatie te verbeteren, een gelukkig leven staat immers altijd voorop

Tijdens de coronacrisis wordt er zoveel mogelijk doorgewerkt. De kinderen en volwassenen worden middels beeldbellen geholpen zodat een achterstand wordt voorkomen.

Nieuwe cliënten worden ook aangenomen.

Middels een eenvoudige App die gratis te downloaden is in de App store kan je zelf testen of jij of jouw kind in aanmerking komt voor logopedie: De Logopedie Check app.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Recensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021