news-detail-img news-detail-overlay

Win! Een boek & cd van Dirk Scheele

dinsdag, 7 juli 2020

Vrolijk de zomervakantie in? Doe mee met onze leuke winactie waarbij je kans maakt op het boek ‘In Holland staat een huis’ inclusief cd (t.w.v. € 15,99) van Dirk Scheele. Zo wordt het deze vakantie een groot meezingfeest!

Zo doe je mee
Ga naar de Facebookpagina van Praatjuf of onze Instagram en like de actie (deze loopt t/m 19 juli 2020). Niet actief op social media? Stuur dan een mail naar [email protected] o.v.v. winactie Dirk Scheele.

Over het boek
‘In Holland staat een huis’ is een groot meezingfeest voor jong en oud waarin Dirk de allerleukste Oudhollandse kinderliedjes nieuw leven inblaast. Bekende klassiekers als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter worden in een nieuw jasje gestoken. Het boek gaat vergezeld met een audio-cd met nummers als Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en ska-versie en In de maneschijn in een fluistereditie. In ieder liedje gebeurt er wel iets leuks en verrassends.

Dirk Scheelte terug in het theater
Deze maand is Dirk Scheele weer te zien in het theater met de shows ‘Op vakantie met Dirk Scheele’ (12 juli in Delft & 15 juli in Velp & 19 juli in Alphen a/d Rijn) en ‘In Holland staat een huis’ (18 juli in IJmuiden & 2 augustus in Amsterdam). Een leuk uitje samen met de kinderen deze zomervakantie! Meer informatie over de shows en de agenda vind je op deze siteRecensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021