news-detail-img news-detail-overlay

Win! Het Concept Kids Dierenspel

dinsdag, 2 maart 2021

Met het Concept Kids Dierenspel (t.w.v.€ 22,95) leert een kind niet alleen allerlei nieuwe dingen over dieren, maar leert deze ook te omschrijven aan de hand van de kenmerken en te raden welk dier aan de kenmerken voldoet. Erg leerzaam dus! Zo maak je kans...

Volg ons Facebook- of Instagramaccount en laat ons weten waarom jij graag dit spel wilt winnen. De actie loopt t/m 14 maart 2021. Leuk weetje: tijdens de campagne ‘Verhalen Vertellen kan je leren!’ staat onder andere dit educatieve spel centraal.

De campagne

Het is niet voor iedereen makkelijk om zijn/haar fantasie te gebruiken. Ook voor jonge kinderen kan dit een uitdaging zijn. Soms vinden zij het lastig om te lezen, rekenen of schrijven. Kinderen kunnen dit leren met leuke educatieve spelletjes! Voor de taalontwikkeling van kinderen is het vertellen van verhalen en het luisteren naar verhalen belangrijk.

Productinformatie

Concept Kids Dieren is de kids versie van Concept die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Dit spel is een coöperatief spel, waarbij je niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt.

Gebruik de iconen op het spelbord om andere familieleden zoveel mogelijk dieren te laten raden en samen te winnen. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een oranje dier met strepen, die in de jungle woont en een vleeseter is. Kunnen jullie raden dat het om een tijger gaat? Nadat je 12 dieren geraden hebt, bepaal je je totaalscore en probeer je deze score steeds weer te verbeteren!

Uitgever: Asmodee

Recensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021