news-detail-img news-detail-overlay

Win! Het Grote Taalspel

maandag, 18 mei 2020

In samenwerking met Educatief- Speelgoed mag Praatjuf 1x Het Grote Taalspel (t.w.v. € 32,95) weggeven! Met dit spel oefenen kinderen spelenderwijs allerlei taalonderdelen, zoals woordenschat, spelling, meervoud, voorzetsels, vervoegingen, verkleinwoorden, uitdrukkingen, woordraadsels en nog veel meer. Hoe doe je mee?

Ga naar de Praatjuf Facebookpagina of Instagram en like & deel! Deze actie geldt t/m 31 mei. In de volgende nieuwsbrief maken we de winnaar bekend.

Over het spel
Het Grote Taalspel is verkrijgbaar via Educatief Speelgoed. Kinderen gaan aan de slag met bijvoorbeeld de volgende vragen: Wat betekent ‘Op een houtje bijten’? Hoe schrijf je het meervoud van tante? Welk lidwoord is onbepaald: de of het of een? Noem een werkwoord dat begint met een h. Wat is het tegenovergestelde van modern? Uit welke taal komt het woord ketchup?

Kinderen uit verschillende jaargroepen kunnen samenspelen. Of speel met het hele gezin. Ook voor (groot-)ouders en oudere kinderen een leuke manier om kennis op te frissen. Vanaf 7 jaar.

Recensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021