news-detail-img news-detail-overlay

Win! Het Squla Familiebordspel

Weet jij het beter dan je ouders?

woensdag, 17 juni 2020

Squla is niet alleen online te spelen, maar nu ook in de vorm van een leerzaam bordspel. En Praatjuf mag 1x dit leuke Squla Familiebordspel t.w.v. € 24,99 weggeven. Zo doe je mee.

Ga naar de Facebookpagina van Praatjuf of naar ons Instagram account, like de actie en laat ons weten waarom jij dit spel wilt winnen. Wie weet ontvang je binnenkort wel dit mooie bordspel! De actie loopt tot en met 30 juni 2020.

Dit is pas leuk leren!
Het bordspel is ontwikkeld door onderwijsspecialisten en game-experts. Voor elke leeftijdscategorie (groep 4 t/m 8) zijn er speciale vragen die aansluiten bij de lesstof. Elke speler krijgt vragen op zijn eigen niveau. Extra leuk: ook volwassenen hebben hun eigen vragen. Weet jij het beter dan je ouders aan tafel? Spannend tot de laatste minuut. Veel speelplezier!

 

Winnaar Het Grote Taalspel
In nieuwsbrief van mei publiceerde Praatjuf de winactie met Het Grote Taalspel van Educatief Speelgoed. Wat ontzettend veel leuke reacties hebben wij ontvangen. De winnaar is bekend: Nâdiya Jans, van harte gefeliciteerd! Je kunt je adresgegevens naar [email protected] mailen en dan nemen wij z.s.m. contact met je op. 

Recensies

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021