Logopedist Femke van de Laak logopedist-detail-overlay

Femke van de Laak

In juli 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik vooral ervaring opgedaan met de doelgroep kinderen. Zo heb ik bijvoorbeeld de minor Taal en Gehoor gevolgd waarbij ik een onderzoek moest verrichten over slechthorende kinderen en hun taalverwerving. Daarnaast heb ik praktijkervaring opgedaan in het buitenland bij een mytylschool en een school voor zorgkinderen. Mijn afstudeerstage was bij een praktijkgerichte school met de doelgroep van 12 – 18 jaar.


Na de afronding van mijn opleiding ben ik in september 2019 gestart om de master Taal- en Spraakpathologie te behalen en hier ben ik momenteel mee bezig. Sinds mei 2019 werk ik bij de Praatjuf en vind ik het leuk om mij te verdiepen in de verschillende problematiek omtrent kinderen. Ik vind het belangrijk dat de cliënt op zijn/haar gemak is tijdens de behandeling en middels samenwerking de gestelde doelen te behalen.


Naast het werken als logopedist vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te koken en contact te onderhouden met vriendinnen.

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021