Logopedist Pleuni Achterberg logopedist-detail-overlay

Pleuni Achterberg

"In juni 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik me vooral gericht op het werken met kinderen. Zo heb ik een minor gevolgd die gericht was op kinderen met geestelijke en lichamelijke beperkingen en heb ik praktijkervaring opgedaan in een allround praktijk en in het speciaal onderwijs, cluster 2. In de allround praktijk heb ik ook ervaring opgedaan met het behandelen van stemklachten.

Na mijn opleiding heb ik als invalskracht gewerkt bij de vroegbehandeling van Kentalis. Sinds maart 2017 werk ik bij Praatjuf en ik vind het erg leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt en zijn omgeving te werken aan de gestelde doelen en om ervoor te zorgen dat de cliënt met plezier naar mij toe komt.

Ik heb in november 2019 de cursus Hodson en Paden afgerond, hier heb ik extra kennis opgedaan over het behandelen van kinderen met problemen in de verstaanbaarheid. In februari 2021 heb ik de cursus Diagnostiek bij meertaligheid afgerond, tijdens deze cursus heb ik meer geleerd over onderzoek doen bij meertalige kinderen.

In mijn vrije tijd dans ik, kijk ik graag films en ben ik veel met familie en vriendinnen."


<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021