Logopedist Stephanie Hansen- Bod logopedist-detail-overlay

Stephanie Hansen- Bod

Ik ben Stéphanie Hansen-Bod en ben in 2010 afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage-ervaring opgedaan binnen het speciaal basisonderwijs en binnen de vrije vestiging. Na mijn opleiding heb ik eerst een waarneming gedaan binnen de vrije vestiging. Sinds januari 2011 werk ik in Elderveld. Door de overname van de praktijk maak ik sinds 1 februari deel uit van Praatjuf.

Ik werk voornamelijk met kinderen en vind het werken met deze doelgroep geweldig. Hun spontaniteit en openheid maakt dat ik elke dag met veel zin naar mijn werk ga. De verschillen in leeftijd en stoornis maken het werk afwisselend en leuk. Ik vind het belangrijk om een open en laagdrempelig contact te hebben met cliënten en ouders. Om ze te betrekken bij de behandeling, omdat hiermee de effectiviteit van de therapie wordt vergroot.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van spraak- en taalproblematiek bij kinderen, beginnende geletterdheid, lees- en spellingsproblemen, OMFT, meertaligheid en Schisis.

 Ik ben lid van de NVLF en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister. Daarnaast ben ik aangesloten bij een kwaliteitskring en volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Hierdoor hoop ik mijn kwaliteit van werken te waarborgen

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021