Kwaliteit

Alle logopedisten van het Huis voor Logopedie, waar Praatjuf een onderdeel van is, zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Kwaliteit

Kwaliteitskring

Een kwaliteitskring is een groep van ongeveer 10 tot 16 logopedisten die met elkaar op een gestructureerde wijze in gesprek gaan over alle aspecten van het vak logopedie. Door samen met collega's te reflecteren op het eigen handelen en systematisch te werken aan de verbetering van de zorg voor de cliënt, wordt de kwaliteit van de logopedische zorg beter. Logopedisten nemen op vrijwillige basis deel aan een kwaliteitskring. Alle logopedisten binnen het Huis voor Logopedie, waar Praatjuf onder valt, zijn aangesloten bij een "Kwaliteitskring".

Kwalititeitstoets

Praatjuf heeft met een 100% score op 30 november 2018 de vrijwillige Kwaliteitstoets gehaald. En is sindsdien elk jaar glansrijk door de kwaliteitstoets gekomen. 
Het is een erkenning dat Praatjuf aan alle kwaliteitseisen voldoet die worden gesteld aan hoogwaardige logopedische zorg die door de grote zorgverzekeraars wordt voorgeschreven.

Klantervaringsonderzoek

Het Huis voor Logopedie werkt samen met een onafhankelijk onderzoeksbureau Mediquest. Zij meten voor ons de kwaliteit van de zorg die wij aanbieden. Je kan via een vragenlijst deelnemen aan dit onderzoek. Het Huis voor Logopedie vindt het heel belangrijk om jouw ervaringen te ontvangen zodat wij de kwaliteit van onze zorg, waar nodig, continue kunnen verbeteren.

Meer informatie: Mediquest Informatiedocument cliënten Logopedie.pdf

Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling?

Download dan de Praatjuf app

Praatjuf Telefoon

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Binnen enkele minuten inzicht in taalontwikkeling

Gebruik de Praatjuf Logopedie Check App om eenvoudig en snel te onderzoeken of er sprake is van een spraak- of taalachterstand bij je kind.

  • De Praatjuf app is gratis
  • De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen
  • Bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
  • Beschikbaar voor iPhone & Android smartphones

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
KP
Praatcoach
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Stichting Liz
Unik
Werken bij Praatjuf
x

Heb je een vraag? Bel ons! Bereikbaar van ma t/m vrijdag van 08:30 - 17:00

Praatjuf