Praatjuf: Waar elke kinderstem telt

Praatjuf is de plek waar kinderstemmen vleugels krijgen. Onze passie is om ieder kind, elke jongere te laten stralen in zijn of haar communicatie. Met speelse creativiteit en ongeëvenaarde expertise, ontgrendelen we de verborgen potentie in elk kind. Ontdek hoe wij bij Praatjuf de toekomst van communicatie vormgeven, met één kinderstem tegelijk.

Missie van Praatjuf

Praatjuf is de plek waar kinderstemmen vleugels krijgen. Onze passie is om ieder kind, elke jongere te laten stralen in zijn of haar communicatie. Met speelse creativiteit en ongeëvenaarde expertise, ontgrendelen we de verborgen potentie in elk kind. Praatjuf is onderdeel van het Huis voor Logopedie, waardoor er optimaal ruimte is voor specialisatie.

Visie van Praatjuf

Wij dromen van een toekomst waarin elk kind zich vrij en zelfverzekerd kan uiten, zowel thuis als op school. Onze visie is om binnen 5 jaar 5.000 kinderen te bereiken en te transformeren in vrije en zelfverzekerde sprekers. Praatjuf streeft ernaar een generatie te vormen die vol zelfvertrouwen hun stem gebruikt, waardoor we een blijvende impact hebben op hun persoonlijke en ontwikkelingsgerichte leven.

Kernwaarden van Praatjuf

  • Kindgericht: Elk kind staat bij ons centraal. Wij vormen onze benadering rond hun unieke behoeften.
  • Creativiteit: Speelsheid en innovatie zijn de sleutels tot onze aanpak.
  • Uitmuntendheid: Wij streven naar de hoogste standaard in kinderlogopedie.

Onze unieke aanpak

Bij Praatjuf creëren we een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen spelenderwijs hun communicatieve vaardigheden ontwikkelen. Onze benaderingen zijn gericht, speels en altijd afgestemd op de unieke persoonlijkheid van elk kind.

Onze diensten

Praatjuf biedt specialistische logopedische ondersteuning, gericht op kinderen en jongeren. Elk kind verdient de kans om zijn of haar stem te vinden en te gebruiken. Wij maken dit mogelijk.

Slogan: 'Iedereen een Stem'

De slogan 'Iedereen een Stem' weerspiegelt onze toewijding aan kinderen en jongeren. Het is niet alleen een leus, maar een belofte aan elk kind dat we ontmoeten. Door kinderen te empoweren met sterke communicatievaardigheden, helpen we hen om hun plaats in de wereld te vinden.

Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling?

Download dan de Praatjuf app

Praatjuf Telefoon

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Binnen enkele minuten inzicht in taalontwikkeling

Gebruik de Praatjuf Logopedie Check App om eenvoudig en snel te onderzoeken of er sprake is van een spraak- of taalachterstand bij je kind.

  • De Praatjuf app is gratis
  • De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen
  • Bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
  • Beschikbaar voor iPhone & Android smartphones

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Wij zijn aangesloten bij

DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
KP
Praatcoach
Praatjuf
NVLF
ParkinsonNet
Stichting Liz
Unik
Werken bij Praatjuf
x

Heb je een vraag? Bel ons! Bereikbaar van ma t/m vrijdag van 08:30 - 17:00

Praatjuf