Praatjuf
top-bar
x

Heb je een vraag? Bel ons! Bereikbaar van ma t/m vrijdag van 08:30 - 17:00

Praatjuf

Continuïteit van de behandeling

Praatjuf is onderdeel van het Huis voor Logopedie. Bij het Huis voor Logopedie streven wij ernaar om zoveel mogelijk continuïteit te bieden in de behandelingen. Toch kan waarneming nodig zijn in verband met ziekte, vakantie en/of studieverlof. Waarneming gebeurt alleen in overleg met de ouder/ verzorger van het kind en zal altijd geschieden door een gediplomeerde Praatjuf logopedist. In overleg met jou kunnen we ook bekijken of de behandeling op een ander tijdstip plaats kan vinden.

Mocht waarneming of een ander tijdstip plannen voor jou niet mogelijk zijn, dan zorgen wij ervoor dat je advies en oefeningen krijgt om thuis je kind verder te laten oefenen tot de volgende behandeling weer plaatsvindt.

Ook tijdens schoolvakanties zal de continuïteit van de logopedische behandeling geborgd zijn. Indien een locatie gesloten is, is het van belang dat de logopedische behandeling op een andere locatie voortgezet kan worden, als een behandelpauze de voortgang van het (positieve) effect van de behandeling zal vertragen. Dit gebeurt in overleg met jou.

Heb je twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling?

Download dan de praatjuf app

Praatjuf Telefoon

Je vindt onze app in de Store.

Play Store

Binnen enkele minuten inzicht in taalontwikkeling

Gebruik de Praatjuf Logopedie Check App om eenvoudig en snel te onderzoeken of er sprake is van een spraak- of taalachterstand bij je kind.

  • De Praatjuf app is gratis
  • De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen
  • Bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
  • Beschikbaar voor iPhone & Android smartphones

Je vindt onze app in de Store.

Play Store
DTL Proof
Gezondheidscentrum Didam
Gezondheidscentrum Waalsprong
Kiwa
Kwaliteitsregister
NVLF Logo
Parkinson Net
Stichting Liz
Unik
Praatcoach
Werken bij Praatjuf