Logopedist Hannah Bos logopedist-detail-overlay

Hannah Bos

Hoe heb jij Praatjuf leren kennen? 

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij twee praktijken, Praatjuf in Didam was één van deze praktijken. Wat heb je geleerd van je stage bij Praatjuf? Ik heb veel geleerd over het diagnosticeren en het behandelen van logopedische problemen bij zowel kinderen als volwassenen. 

Wat is je achtergrond?

In juli 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast heb ik een minor gevolgd die gericht is op culturele verschillen in de zorg en internationale zorg. Ook heb ik mij gespecialiseerd in slikproblemen bij volwassenen. En nu bij Praatjuf aan de slag. Welkom! 

Waar kijk je naar uit?

In augustus ben ik gestart in de praktijk in Lent. Ik vind het erg leuk en uitdagend om met verschillende doelgroepen te werken. Ik vind het belangrijk om samen met cliënten te kijken naar welke doelen ze hebben en hoe ze die kunnen behalen. Bij mij staat denken in mogelijkheden en oplossingen voorop. Ten slotte: waar komen wij jou tegen als je niet aan het werk bent? Op de dansvloer! In mijn vrije tijd dans ik namelijk graag. En in de natuur, zo fijn om eropuit te trekken. Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021