Logopedist Maaike Hendriks logopedist-detail-overlay

Maaike Hendriks

"Na het afronden van mijn opleiding Logopedie en Foniatrie in Rotterdam (1998) werkte ik als logopedist bij een aantal logopediepraktijken in het westen van het land. In januari 2000 startte ik als ondernemer: ik kon een logopediepraktijk overnemen in Gezondheidscentrum Didam. Hoogwaardige logopedische zorg en persoonlijke aandacht stonden voor mij van meet af aan voorop. In de afgelopen jaren vestigde ik onder de naam 'Praatjuf' praktijken in Bemmel, Angeren, Huissen en Lent. En in januari 2017 is de zesde Praatjuf geopend in Oosterhout bij Nijmegen."

"Als allround logopedist zie ik veel uiteenlopende logopedische klachten, niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen en zelfs baby's. In 2008 heb ik mij daarom bijgeschoold tot preverbaal logopedist, logopedist voor kinderen tot twee jaar, dus nog voor het spreken begint."

"Naast het werken met baby's en kinderen ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het helpen van volwassenen. In 2009 verdiepte ik me in de neurologie en volgde een bijscholing tot ParkinsonNet- therapeut. Sinds een paar jaar zie ik regelmatig cliënten met verworven neurologische stoornissen, in eerste instantie vooral ten gevolge van een beroerte."

<< Naar logopedisten overzicht

Download de praatjuf LOGOPEDIE CHECK APP

De Praatjuf app is een app voor ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Heeft u twijfels over de spraak- en/of taalontwikkeling van uw kind dan kunt u in deze app een logopedie-CHECK doen.


Praatjuf groot Praatjuf klein

Powered by Wallbrink Crossmedia © 2021